söndag, oktober 19, 2008

Kom precis hem från ett stationsjympapass, jäklar va jobbigt d va. äntligen köpt friskiskort. upptäckt att det ligger ett friskis inte alls så hemskt långt bort. så d e ju bra. helgen har varit väldigt lugn. de flesta jag hänger me här passade på att åka hem nu helgen efter tentan. tråkigt att marie och elli inte ville komma ner o umgås me mig.
va med zandra på rättvisemärktmässan på universitetet i lördags. mkt inspirerande, passade på att handla lite smått o gått, bla jättefina julkort. sen har ja sytt som en galning. har ett bautabroderi som ja ska försöka hinna klart med till jul. men jag e tveksam om ja hinner. har påbörjat ett nytt moment i skolan nu, ska intervjua forskare o skriva rapport o grejer. just d e väl halvkul men föreläsningarna nu handlar om idéhistoria så ja trivs.
har lånat sex and the city av jenny men vafan min idiotdator har inte ens dvdspelare. så där gick den planen om intet. kanske kan annektera malins om hon inte e hemma nån da. på ons har vi tacksittning för faddrarna och i helgen är det körläger i lysekil. ser fram emot d på ett sätt men å andra sidan läger ja vet inte... men kul att läsa känna körmänniskorna lite bättre.
hade ju husfest för ett tag sen där man träfade lite foolk, och nu har två snubbar ja inte pratade me överhuvudtaget börjat prata me mig på fb. så nu växer chansen/risken mer och mer att man träffar nån som man måste prata med om man hämtar posten/tvättar/slänger soporna/på bussen.