onsdag, oktober 08, 2008

jag borde göra det till en vana att skriva här lite oftare. men jag vet inte vad jag gör med min tid eg. finns aldrig nån över för nånting. plugga, träna, socialisera, ja inte vet ja var den tar vägen men just nu känns det som jag har tusen saker att göra som jag inte hinner me. mitt rum är en katastrof, är i akut behov av en rejäl städning. tur att ja får celebert besök nästa helg, då måste här bli ordning :)
nu håller vi på med en blandkurs om miljöpolitik, miljörätt, miljöekonomi och kulturgeografi. läste övningsfrågorna till tentan, herregud fattar ingenting av statsvetenskapen. sitter här och försöker pränta in hur statsförvaltningen funkar men det är seegt. då va miljöekonomin betydligt intressantare. trodde jag adrig, jag och ekonomi brukar inte gå så bra ihop... nu e ja rikigt osäker inför tentan om en vecka. och inte hinner ja plugga som ja borde. d har varit miljötekninkmässa, konsert på sticky fingers, fotboll på ullevi, kulturnatt på fre, husfest på lör o ja vet inte allt. vilket ju e superkul men ja känner mig lite stressad. men mest beror d nog på att ja ändå inte kan koncentrera mig när jag väl tar mig tid för att plugga. i sön lagade vi mat hos Zandra. hon har precis flyttat in i en tvåa på 50kvadrat. helt gaaaalet fint! synd att ja inte hade kameran me mig. så vill ja bo. blir tokig på min pyttelilla kokvrå utan ugn. har pratat lite löst med Jenny och Malin om att kolla om vi kan få tag på en fyra el nåt till i vår. billigare och större coh roligare. men nu har iafl Malin flyttat in här i huset bredvid mig så kul med sällis till skolan och på promenad i motionsspåren :)
hade tänkt åka hem en sväng 13-16e nov, men nu vet ja inte hur d blir me d för schemat för den kursen las precis upp och just de dagarna har vi två obigatoriska moment. vilken timing!